O nama

O nama

Preduzeće ACD  DOO za proizvodnju, promet, izgradnju i usluge export-import osnovano je 2000. godine, sa sjedištem u Budvi. U vlasništvu DOO ACD-a nalazi se turistička agencija ACD, vila ACD u Rafailovićima, restoran i noćni klub.

Agencija zapošljava operatere sa internacionalnim radnim iskustvom na polju pružanja usluga u oblasti turizma. Direktor i ujedno vlasnik turističke agencije je gospodin Nikolić Darko.

Preduzeće ACD DOO se bavi organizovanjem izletničkog i rekreativnog turizma, organizuje ekskurzije na prostoru Crne Gore i zemalja u regionu, pruža usluge rentiranja putničkih automobila i plovila i to jahti, skutera, brodova sa ili bez skipera.

ACD d.o.o. je i Generalno predstavnistvo ruske Aviokompanije “Moskovia” za Crnu Goru te je njena delatnost i organizovanje grupnih i individualnih putovanja na redovnim letovima Aviokompanije Moskovia. Bavi se prometom nekretnina, tako da sadrži bogatu ponudu nepokretnosti na različitim atraktivnim lokalitetima, obezbjeđuje kompletnu pravnu podršku i konsultaciju.

Želimo da Vam pomognemo u planiranju i realizaciji odmora te na taj način ostvarimo naš cilj, a to je sticanje Vašeg povjerenja uz postizanje obostrane satisfakcije.

decor-border-white

ACD d.o.o.

Wellness & Spa Hotel ACD

Vila ACD

Turistička agencija ACD

Kontakt info

Adresa

Wellness & Spa Hotel ACD

Ulica Narodnog fronta 91 – Meljine – Crna Gora

Telefoni

+382 31 200 506

+382 31 200 507