Wellness and Spa Hotel ACD

Wellness and Spa Hotel ACD ****

U prepoznatljivom mediternskom duhu, u neposrednoj blizini morska obale u Meljinama, okružen bojama agruma ocekuje Vas hotel ACD Wellness & Spa. Blizina
šetalista, mora, savinske šume i mirisnog rastinja učiniće Vas nestrpljivim da obgrlite ovaj grad svim svojim čulima.

Udaljen je 24km od međunarodnog aerodroma u Tivtu i 35 km od međunarodnog aerodroma u Dubrovniku. Lokacija hotela je idealan izbor za goste koji dolaze iz poslovnih razloga.

Predusretljivo osoblje pomoći će Vam da Vas odmor bude onaj kojeg će te se rado sjećati. Hotel nudi 34 komforne sobe i 11 moderno opremljenih apartmana sa pogledom na more i baštu.

Sve sobe su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju se na koncept koji dominira umjetnickim enterijerom hotela. Sve sobe su klimatizovane i opremljene sa: TV, internetom,mini barom, sefom, fenom, balkonom sa garniturama i svim detaljima koji će upotpuniti Vaš boravak.

Glavni restoran hotela služi tradicionalna i internacionalna jela kao i široku paletu vina. U kafeu možete probati poslastice i kolače koji se svakodnevno spremaju u našoj slastičari.

Za sve one koji zele intimne trenutke tu je Sky bar ACD na krovnoj terasi hotela. Sa terase se pruza prelijep pogled na Boko Kotorski zaliv, a otvoreni bazen njenu ponudu cini jedinstvenom.

Hotel ACD nudi visok nivo udobnosti, pa kao gost mozete uzivati i relaksirati se u nasem ACD Wellness and Spa centru koji nudi raznovrsne tretmane.
U aromaticnoj oazi mira prepustite se nasim egzoticnim terapijama i tretmanima, divnom okruzenju, iskusnom osoblju, tehnikama koje objedinjuju drevne tradicije istoka i zapada.

U ponudi Spa centra se nalaze saune, tusevi, tursko kupatilo, slana soba, ledena soba kao i VIP soba koja je opremljena sa djakuzijem, vodenim krevetom i privatnom saunom za dvoje.

Pored Spa centra tu je Fitness centar za sve pobornike aktivnog nacina zivota. Dodatna pogodnost za naše goste je i besplatan parking kojim raspolaže naš hotel. Za poslovne ljude hotel posjeduje opremljenu konferencijsku salu kapaciteta 90 mjesta.

Ovaj novi hotel koji upotpunjuje na jedan orginalan i nov nacin ponudu grada Herceg Novog otvara svoja vrata svim gostima i prijateljima,jer svaka lijepa prica zapocinje osmijehom.

Galerija

Adresa

Wellness & Spa Hotel ACD

Ulica Narodnog fronta 91 – Meljine – Crna Gora

Tel/Faks

+382 31 200 506

+382 31 200 507